Praktičan stil

Na dizajn Tourneo Courier-a uticala su četiri glavna cilja: da ponudi sve praktične prednosti vozila za prijevoz osoba, da osigura komfor i bezbjednost svojih putnika, da uključuje samo najkorisnije tehnologije i da osigura troškovno pristupačnu kupovine i korištenja vozila.

 • Vanjština

  Na izgled Tourneo Couriera uz stil utjecalo je još nekoliko elemenata. Aerodinamički oblik karoserije, na primjer, automobilu daje moderan izgled, a ujedno i poboljšava njegovu aerodinamičnost čime pridonosi najučinkovitijoj potrošnji. Od visokotehnoloških svjetala do vrata sa širokim otvaranjem – svaki dio ovog pametnog vozila osmišljen je tako da je u jednakoj mjeri praktičan i odličnog izgleda.


  ford

  Kompaktno, elegantno i štedljivo s gorivom

  ford

  Prilagodljiv prostor za najviše pet osoba

  ford

  Klizna vrata za veću dostupnost

  ford

  Jednostavna organizacija prtljage
 • Unutrašnjost

  Unutrašnjost je udobna i odlično izrađena, izdržljiva i prostorna – namijenjena potpunom životu. Sjedala su ergonomski osmišljena kako bi bili maksimalna podrška, a vama kao vozaču na dohvat ruke nalaze se svi upravljački elementi i tehnologije. I vaši putnici će putovati prostorno i udobno, a podesivost sjedala ponudit će mnogo mogućnosti za prijevoz osoba, prtljage, bicikla, kutija, namještaja u kutijama i sl...

  ford ford
  ford

 • Boje

  Niz modernih boja. Odaberite koja vam je najomiljenija!

Bookmark & Share