Potpuno novi Ford S-MAX

Najnovije inteligentne tehnologije i zadivljujući izgled, velika dinamika i precizno upravljanje, sve ovo je potpuno novi Ford S-MAX koji se izdvaja iz gomile. Fleksibilnost, praktičnost i ekonomičnost je u genima. Zahvaljujući nizu inteligentnih tehnologija, novi Ford S-MAX jedan je od najinovativnijih vozila na tržištu u svojoj klasi. Bez obzira na to da li više volite aktivan stil života ili volite udobnost porodice, upravo ste pronašli automobil koji je savršen za vas. Pruža Vam prostor gdje uz udobnost i stil može putovati i do sedam osoba. Sada će da ga upoznate bliže...

ford

SIGURNOST ZA VOLANOM

Inteligentni AWD na sva četiri točka može slobodno mjenjati distribuciju pogonske snage motora zavisno od toga da li vozi po mokrim, suhim ili zaleđenim površinama. Ako je potrebno, šalje više snage na prednje ili zadnje točkove. Rezultat je bolje upravljanje i niža potrošnja, jer sistem pokreće zadnje točkovesamo onda kada je to potrebno.


fordIZVRSNA FLEKSIBILNOST

Fleksibilan sistem za sjedenje pruža udoban prostor za pet ili čak sedam osoba, pri čemu mogućnost samostalnog obaranja sjedišta u drugom i trećem redu nudi mnogo različitih konfiguracija. Sjedišta u drugom i trećem redu mogu se preklopiti na dodir dugmeta što u tren oka stvara mjesto za sportsku opremu ili prtljagu.


fordPANORAMA STAKLENI KROV ZA VEĆI OSJEĆAJ RELAKSACIJE I PROSTRANOSTI

Pritiskom na dugme elektronski kontrolisana krovna zavjesa povlači se unazad i daje prostora za prirodno svjetlo da prodre kroz panoramski krov. Reflektirajuće staklo istodobno zadržava svježinu i štiti od štetnih UV zraka.


fordFORD SYNC 2

Sistem Ford SYNC 2 s unaprijeđenim glasovnim upravljanjem i 8-inčnim ekranom osjetljivim na dodir u boji pruža novu dimenziju multimedijalnim sposobnostima u vozilu. Ovaj ekran visoke rezolucije vam omogućuje intuitivno korišćenje nekih temeljnih funkcija kao što je upravljanje vašim telefonom, muzikom ili klima uređajem te vam omogućuje lakše upravljanje navigacijom glasom ili dodirom.

Budući da ovaj materijal sadrži pregled osobina novog vozila Ford S-MAX, neki navedeni elementi mogu biti dio standardne opreme u svim verzijama modela, dok ostali mogu biti dostupni uz nadoplatu ili samo u izabranim ograničenim verzijama.

Konkretne podatke potražite u odjeljku razine opreme modela novog S-MAX ili se obratite svojemu najbližem trgovcu Fordovih vozila.

Bookmark & Share