Potpuno novi Ford Galaxy

Potpuno novi Ford Focus je automobil koji redefinira iskustvo putovanja i pruža vrlo fleksibilan smještaj za sedam osoba. Novi EasyFold sa funkcijom Power Raise vam omogućuje da preklopite sjedišta gore i dolje pritiskom tipku.Sa dovoljno prostora za istezanje i opuštanje u dobro opremljenoj i izuzetno komfornoj kabini, uživat ćete svaki kilometar tokom putovanja . Ako cijenite kombinaciju vrhunske kvalitete, elegancije, savremenog dizajna i vrhunske tehnologije, idite na potpuno novi Ford Galaxy i budite spremni na putovanje ... u prvoj klasi.fordLako preklopiva sjedišta, pritiskom na dugme
Inovativni EasyFold sistem omogućuje vam da preklopite svaki drugi red sjedišta samo jednim pritiskom na dugme. Za vrhunsku udobnost, EasyFold i funkcija Power Raise pomaže ubrzati odlaganje većih predmeta spuštanjem i podizanjem trećeg reda sjedišta.

fordVeliki panoramski krov za svjetliji, prozračniji osjećaj
Potpuno novi Galaxy dolazi sa opcijom luksuznog, dvodijelnog- panoramskog staklenog krova koji se ili potpuno rastvara ili spušta ispod zadnjeg dijela krova u unutrašnjost kako bi ju učinio svijetlom i prozračnom. Iako krov omogućuje prirodno svjetlo, solarne reflektirajuće staklo zadržava hladnoću i štiti vas od UV zraka. Elektronski kontrolisani servo krovni otvor takođe vam omogućuje da pokrijete ili otkrijetei krov pritiskom na dugme.

Bookmark & Share