Flota

Odjel za brigu o velikim kupcima kompanije Grand Dalewest LTD prepoznaje želje i potrebe svojih klijenata te svoju ponudu i usluge usmjerava na kvalitetno i profesionalno rješavanje transporta i putnika i roba.

Stoga i ne čudi da su mnoge uspješne bh firme i filijale stranih korporacija u Bosni i Hercegovini, odabrale Ford za svoje službeno vozilo. Osim iznimnih voznih karakteristika, ekonomičnosti potrošnje te troškova održavanja, pristup poslovanju sa velikim korisnicima iza sebe skriva cijelu mrežu ljudi i usluga.

Pošto su korisnici usluga našeg odjela za brigu o velikim kupcima – vlasnicima flota – poslovna javnost u širem smislu – odnosno rukovodioci koji raspolažu i sredstvima i donose odluke o kupnji, cilj našeg poslovanja i jest ponuditi optimalna rješenja posebno danas kada sve više firmi poseže za gotovim rješenjima na jednom mjestu kako bi se što efikasnije koncentrisale na svoje poslovanje te uštedjele vrijeme i novac.

Ovdje na scenu nastupa Fordova logistika, odnosno tim profesionalaca koji pružaju razumijevanje i nude rješenja za sve vrste poslovnih aktivnosti.

Osim prodajnog dijela poslovanja, Ford posebnu pažnju usmjerava i na održavanje i servisiranje vozila iz flote. Servisiranje automobila obavljaju posebno i kontinuirano obrazovani stručnjaci sa specializiranim alatima i originalnim rezervnim dijelovima u mreži servisa koja pokriva cijelu Bosnu i Hercegovinu.

Raspon usluga uključuje i pomoć na cesti (Road Assistance), usluga koju već dugi niz godina njeguju Ford i BIHAMK, produžena garancija, jedinstvene cijene ponude i finansijski servis.


KONTAKT

Miroslav Tomić
Savjetnik za salonsku i flotnu prodaju

Tel: 00387 33 558 842
mail: miroslav.tomic@grandautomotive.ba
mail2: prodaja@grandautomotive.ba


Jasmin Hodžić
Savjetnik za salonsku

Tel.: 00387 33 558 842
mail: jasmin.hodzic@grandautomotive.ba
mail2: prodaja@grandautomotive.ba

Bookmark & Share